Om os

INDHOLDSFORTEGNELSE

Om os

Akasse-pris.dk er en hjemmeside der viser oversigt over A-kasser og fagforeninger, som har til formål at danne et overblik over de forskellige a-kasser og fagforeninger i Danmark, på baggrund af de tilgængelige informationer fra de respektive a-kasser.

Vi bedømmer a-kasserne ud fra deres pris og kundetilfredshed. Disse to områder vurderer vi som de klart vigtigste faktorer for en a-kasse. Vi har dog også kigget på hvilke tilbud a-kassen kan tilbyde sine medlemmer.

De fleste informationer på denne side er indsamlet via a-kassernes egne hjemmesider og via deres brancheorganisation.

Akasse-pris.dk er en reklamefinanceret service og kan i nogen tilfælde modtage en kommission fra de forskellige a-kasser og fagforeninger, hvis og såfremt Akasse-pris.dk henviser en bruger, som efterfølgende bliver medlem hos en af de viste a-kasser eller fagforeninger.

Ansvarsfraskrivelse
Akasse-pris.dk er en samligningsportal og kan på ingen måde stilles til ansvar for urigtige oplysninger på siden, det er helt og aldeles din egen opgave at gennemlæse priser og betingelser fra de viste a-kasser og fagforeninger, inden du indgår en aftale med dem, vi vil dog bestræbe os på til enhver tid at holde vores informationer opdateret og korrekte.

Vores hjemmeside bruger cookies til at vise dig relevant indhold og funktioner til sociale medier. Oplysningerne om din aktivitet bliver også delt med vores samarbejdspartnere. Læs mere.